Proosten met een blos op je wangen – Fier is winterklaar

Gepubliceerd op 24 oktober 2023

Een winters personeelsfeest in de buitenlucht? Goed idee. Galajurken en smokings blijven thuis. Winterjassen, snowboots en mutsen mogen mee. Vanaf de eerste minuut heb je een lekker ongedwongen sfeer. Jip Nuiten, accountmanager van Fier Bussum, is druk bezig om Fier Bussum winterklaar te maken. De eerste bedrijfsfeesten zijn geboekt. Wat zijn onze ingrediënten voor een onvergetelijk winters event?

#1. De natuur kent geen stijfheid

“Opvallend is dat steeds meer bedrijven een losse sfeer willen op hun personeelsfeest. Het hoeft allemaal niet zo strak en gepolijst. Een natuurlijke omgeving als die van Fier past daar heel goed bij. Doordat we op onze locatie zoveel buitenruimte en verschillende overdekte ruimtes hebben, kunnen we ook in de winter alle kanten op.

#2. Beschut in de buitenlucht

“Onze sfeervolle stretchtent in de 19e -eeuwse forttuin is het middelpunt van je winterevent. Een plek in de buitenlucht, waar je tegelijkertijd beschut, knus en warm staat. Vuurkorven, fakkels en lichtjes erbij en je collega’s wanen zich in een winterse sprookjeswereld.”

#3. Kies je winterse styling

“Ga je voor een romantische winterse styling met winterbloemen en kaarsjes? Kies je voor een stoere Vikingstijl met vachtjes en fakkels? Of wil je dat we het fort omtoveren tot een winterwonderland? Met wat extra styling krijgt je event nog meer sfeer. Onze stylingpartners kennen onze locatie op hun duimpje en denken graag met je mee.”

#4. Winterse spijs en wijnen

“De geur van winter? Dan denk ik meteen aan kruidnagel, kaneel, kardemom, steranijs en rozemarijn. Heerlijk! Onze chefs maken met veel passie het wintermenu. Denk aan overheerlijke stoof- en stamppot en warme kruidige drankjes.”

Nieuwsgierig naar het Fier de Winter arrangement?

#5. Samen in de actie

“Meteen de sfeer er lekker in hebben bij je personeelsevenement? Start dan met een activiteit. Laat je collega’s samenwerken in een escapegame van The Box Company, organiseer een geweldige pubquiz met Quizzzit of laat je rondleiden over ons fort. Wil je een activiteit toevoegen aan je personeelsfeest? Ik trek graag de registers voor je open.”

Tip van Jip

“Een personeelsfeest wordt pas echt bijzonder als het persoonlijk is. Wij zorgen dat de locatie imponeert, de catering geweldig is en de techniek perfect is. Maar jij kent je collega’s het beste. Welke momenten van het afgelopen jaar moeten naar voren komen? Welke collega werkt al vijftien jaar bij jullie? En welke collega verdient een extra pluim? Door hier aandacht aan te besteden, voelen je collega’s zich gezien.” Lees voor inspiratie ook eens dit blog.

Winterevents op maat

Ga je voor een dansfeest, een barbecue of een winterfair? Op ons fort kun je alle kanten op. Jip kijkt samen met jou hoe je invulling kunt geven aan jullie personeelsfeest.