Even voorstellen: onze horecamanager Laurens Kwast

Je hebt vijftig procent kans dat je hem tegenkomt als je op een event bij ons bent: Laurens Kwast. Hij is een van onze twee horecamanagers. Sinds september laat hij, net als onze andere horecamanager Lieke Bokkers, alles op rolletjes lopen tijdens een event. Hij denkt tien stappen vooruit, kijkt naar de mogelijkheden en is hét aanspreekpunt. Tijd om hem voor te stellen.

5 tips voor een succesvolle productlancering

Maandenlang, soms jarenlang heb je achter de schermen gewerkt aan je nieuwe product of dienst. Nu is het tijd om de wereld ermee kennis te laten maken. Tijd voor die eerste indruk. Je productlancering, die moet natuurlijk fantastisch zijn. We geven je tips voor een succesvol lanceringsevent.

Proosten met een blos op je wangen – Fier is winterklaar

Een winters personeelsfeest in de buitenlucht? Goed idee. Galajurken en smokings blijven thuis. Winterjassen, snowboots en mutsen mogen mee. Vanaf de eerste minuut heb je een lekker ongedwongen sfeer. Jip Nuiten, accountmanager van Fier Bussum, is druk bezig om Fier Bussum winterklaar te maken. De eerste bedrijfsfeesten zijn geboekt. Wat zijn onze ingrediënten voor een onvergetelijk winters event?

Event bij Fier Bussum? Bel accountmanager Jip

Stel, je bent op zoek naar een trouwlocatie. Je bezoekt een aantal locaties tijdens de Top Opentrouwdagroute. En vindt bij een van al die gave locaties de baan van je dromen. Dat overkwam Jip Nuiten toen ze samen met haar verloofde bij Fier Bussum een rondleiding kreeg. Sinds kort is ze onze accountmanager.

5 sprekers die jouw teamdag laten knallen

Dé ingrediënten voor een geslaagde teamdag? Een fantastische locatie in de buitenlucht (lees: frisse lucht, ruimte en de wind door je haren), goede catering én een spreker die de boel lekker opwarmt of openbreekt. Bij Fier Bussum zorgen we voor de eerste twee ingrediënten. Voor het derde ingrediënt, een indrukwekkende spreker, doen we graag suggesties.

Zó organiseer je een congres rond artificial intelligence (AI)

Talkshows, nieuwsmedia, social media… Overal draait het om de ontwikkelingen rond artificial intelligence (AI). Niet gek, want AI heeft in een korte tijd een vlucht genomen en is opeens toegankelijk voor iedereen. Reden voor het Koninklijk Actuarieel Genootschap om hun jaarlijkse ledencongres in het teken te zetten van AI. Wil je weten hoe ze dit hebben aangepakt? Wij vroegen het aan Maarten van Meerten, hoofd Public Affairs en Public Relations van het Koninklijk Actuarieel Genootschap.

Met licht en geluid voegen we nog meer magie toe in de vernieuwde zaal

Nog even en dan sluit podium één voor een grote verbouwing. Naast nieuwe vormen, materialen en kleuren, doen ook nieuwe licht- en geluidsinstallaties hun intrede in de grote theaterzaal. Onze technici staan te popelen om aan de nieuwe knoppen te kunnen draaien. Mark Oosterveld, Jan-Willem van Voorst en Tom Biekmann vertellen over de vernieuwingen: “We hebben straks het neusje van de zalm in huis.” Bij Spant draait alles om de perfecte beleving van de gasten, van het ontvangst tot de catering. De kwaliteit van het licht en geluid spelen een grote rol in deze beleving. Niet gek dat deze twee […]

Trouwen in 2023: dit zijn de 7 trends

Het trouwseizoen staat in de startblokken. Dat betekent dat de telefoon van weddingplanner Isabelle van den IJssel van Belle Weddings roodgloeiend staat. Dagelijks spreekt ze enthousiaste bruidsparen en spart ze over hun wensen. Zij is dus als geen ander op de hoogte van de trends van dit seizoen. En deelt ze graag. De rode draad van dit seizoen: kiezen voor een bruiloft die laat zien waar je voor staat. Alles kan, alles mag.

In 5 stappen een fantastische zomerse afsluiting voor je medewerkers

De zomerkriebels doen hun intrede. Zonnebrandcrèmes komen weer uit de kast. En vakantieplannen worden gesmeed. Tijd voor jouw bedrijf om je medewerkers – voordat ze hun koffers voor hun vakantie pakken – nog één keer samen te brengen en een goed feest te geven. Maak jouw personeelsfeest in 5 stappen zonnig, zonniger, zonnigst.