In 5 stappen een fantastische zomerse afsluiting voor je medewerkers

Gepubliceerd op 7 april 2023

De zomerkriebels doen hun intrede. Zonnebrandcrèmes komen weer uit de kast. En vakantieplannen worden gesmeed. Tijd voor jouw bedrijf om je medewerkers – voordat ze hun koffers voor hun vakantie pakken – nog één keer samen te brengen en een goed feest te geven. Maak jouw personeelsfeest in 5 stappen zonnig, zonniger, zonnigst.

Stap #1. De zomer begint buiten

Het is een inkoppertje, maar een zomers feest begint op een zomerse locatie. Met de zon op je bol en je neus in de buitenlucht, kom je al snel in de juiste stemming. Kies een buitenlocatie, omgeven door de natuur, waar je alle kanten op kunt. Want een borrel op een bedrijventerrein is leuk, maar alleen in de natuur ervaar je het seizoen met al je zintuigen.

Stap #2. Zomerse sfeermakers

Kies je thema, dan kun je heel gemakkelijk daar alle sfeermakers aan ophangen. Denk aan een ‘Viva la Cuba’ met salsamuziek, kleurrijke slingers en tropische bloemen en planten. Of ga voor een strandthema met parasolletjes, strandstoelen en loungemuziek op de achtergrond. Met zomerse decoratie en muziek maak je je personeelsfeest helemaal af.

Stap #3. In de actie

In de zomer kun je alle kanten op met activiteiten. Maak daar gebruik van. Organiseer bijvoorbeeld een volleybaltoernooi of een spellenparcours in de buitenlucht. Liever een rustigere activiteit? Laat een professionele barman je medewerkers de fijne kneepjes van het cocktailshaken bijbrengen. Of organiseer een wijnproeverij met zomerse wijnen. Je medewerkers wanen zich met elkaar in een totaal andere wereld.

Stap #4. Zomer gaat door de maag

Ook je catering pas je natuurlijk helemaal aan op je thema. Kies voor een zomerse basis met verfrissende drankjes, vers fruit en frisse salades. En denk na over de presentatie. Bij een Cubaans feest past een zomerse barbecue. Een instant festivalvibe creëer je met verschillende foodtrucks. En met lange tafels, die aangekleed zijn met natuurlinnen en veldbloemen, bevinden je gasten zich even in de Franse Dordogne.

Stap #5. Maak het persoonlijk

Voeg zoveel zon, salsa en bubbels aan je feest toe als je maar wilt om het een zomerspektakel te maken. Maar vergeet niet het allerbelangrijkste: geef je medewerkers persoonlijke aandacht tijdens het feest. Want uiteindelijk draait het allemaal om hen. Met die persoonlijke touch maak je de meeste indruk. Lees in deze blog hoe je een flinke scheut persoonlijke aandacht toevoegt aan je feest.

Stefanie Hillel, accountmanager:

“De maanden voor de zomervakantie zijn mijn favoriete maanden. Fier Bussum komt in de zon, met het bloeiende gras en de prachtige bomen het beste tot zijn recht. Het voelt alsof je op vakantie bent als je er rondloopt. Iets wat we ook vaak terug horen van onze gasten.”

Fier de zomer

Bij Fier Bussum heb je alle ruimte en faciliteiten om een onvergetelijke zomerse afsluiting te organiseren. Het fort is omgeven door maar liefst 25.000 vierkante meter groen, exclusief voor jou. De keuken staat onder supervisie van sterrenchef Dennis Huwaë. En er is een binnenruimte waar tot diep in de nacht gedanst kan worden. Samen met jou zetten we alles op alles om je medewerkers – letterlijk en figuurlijk – in het zonnetje te zetten.

Wil je een kijkje nemen op ons buitengewone fort? Neem contact op met een van onze accountmanagers.

Wil je een kijkje nemen op ons buitengewone fort?

Neem contact op met een van onze accountmanagers om de groene mogelijkheden te bespreken.

Stuur een e-mail

035 7504 705


Leuk? Lees hier al onze blogs!