Zes eventtrends voor 2023

Ben jij al op de hoogte van de eventtrends van aankomend jaar? Onze accountmanagers zitten er bovenop en hebben een top zes voor je gemaakt. Trends vertellen alles over wat er speelt in de maatschappij en dus ook bij je gasten. Niet iets om zomaar aan voorbij te gaan dus. Welke voer jij door bij je event?

Knallend personeelsfeest? Dit zijn de tien ingrediënten

Met een personeelsfeest heb je één doel: je medewerkers laten zien én voelen dat je ze waardeert. Een feest om nooit meer te vergeten. Daarom moet je personeelsfeest knallen, van het begin tot het einde. Onze accountmanagers Monique Zandee en Louise Kortschot weten hoe je dat voor elkaar krijgt en delen tien tips.

De 10 meest gestelde vragen van bruidsparen bij Fier Bussum

Trouwen op een fort, dat exclusief is voor jouw bruiloft. Dat lijkt je wel wat. Maar voordat je een afspraak maakt voor een locatiebezoek, heb je nog wat vragen. We hebben de meest gestelde vragen van bruidsparen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag ertussen?

Onze nieuwe accountmanager: vrolijk rustpunt

Ze geniet van een volle agenda. Last minute wijzigingen vliegt ze met alle geduld aan. En te midden van een groot, dynamisch event bewaart ze de rust. Met haar ‘kom maar op’-mentaliteit én vrolijkheid past ze goed in ons team. Aangenaam, dit is Stefanie Hillel, onze nieuwe accountmanager.

Ons duurzaamheidsbeleid: van laaghangend fruit naar grote investeringen

De warme zomer, wat hebben we ervan genoten. Maar tegelijkertijd knaagt het. Want het is het zoveelste, beangstigende bewijs van de opwarming van de aarde. Het houdt ons achter de schermen bij Spant enorm bezig. Reden om te blijven kijken hoe wij verder kunnen verduurzamen. Onze financieel directeur Bert Dijkstra neemt je mee in de plannen.

Een event met een culturele twist in vijf stappen

Is jullie event na al die jaren toe aan wat vernieuwing? Of wil je je evenement in een bijzonder jasje steken? Wat dacht je ervan om het een culturele twist te geven? Dat geeft energie aan de organisatie en óók aan je gasten. Je opent ogen, zet alles in een ander daglicht en activeert. Met deze stappen krijgt jouw event een cultureel kleurtje.

Dit is onze nieuwe online marketeer!

Volg je ons al op Facebook, Instagram en LinkedIn? Niet? Dan hebben we nu dé reden om op die ‘volg’-button te klikken: Kirsten Nuijten-Volder is bij ons komen werken. En zij gaat als contentmarketeer op ‘eigen wijze’ onze social mediakanalen vormgeven. Wie is Kirsten?

Zes tips voor duurzame branding bij jouw event

Organiseer je een event, dan ontkom je niet aan branding. Maar als je niet oplet, draagt je eventbranding behoorlijk bij aan onze wegwerpmaatschappij. Stickertje hier, spandoekje daar, vlaggetje in de lucht en rollup-bannertje op de grond. Hoe zorg je ervoor dat jouw branding duurzaam is? Daarvoor geeft Leonie de Kleijn tips. Zij is eigenaar van KONNEX Reclame/belettering, onze partner in branding.