Met licht en geluid voegen we nog meer magie toe in de vernieuwde zaal

Nog even en dan sluit podium één voor een grote verbouwing. Naast nieuwe vormen, materialen en kleuren, doen ook nieuwe licht- en geluidsinstallaties hun intrede in de grote theaterzaal. Onze technici staan te popelen om aan de nieuwe knoppen te kunnen draaien. Mark Oosterveld, Jan-Willem van Voorst en Tom Biekmann vertellen over de vernieuwingen: “We hebben straks het neusje van de zalm in huis.” Bij Spant draait alles om de perfecte beleving van de gasten, van het ontvangst tot de catering. De kwaliteit van het licht en geluid spelen een grote rol in deze beleving. Niet gek dat deze twee […]

Trouwen in 2023: dit zijn de 7 trends

Het trouwseizoen staat in de startblokken. Dat betekent dat de telefoon van weddingplanner Isabelle van den IJssel van Belle Weddings roodgloeiend staat. Dagelijks spreekt ze enthousiaste bruidsparen en spart ze over hun wensen. Zij is dus als geen ander op de hoogte van de trends van dit seizoen. En deelt ze graag. De rode draad van dit seizoen: kiezen voor een bruiloft die laat zien waar je voor staat. Alles kan, alles mag.

In 5 stappen een fantastische zomerse afsluiting voor je medewerkers

De zomerkriebels doen hun intrede. Zonnebrandcrèmes komen weer uit de kast. En vakantieplannen worden gesmeed. Tijd voor jouw bedrijf om je medewerkers – voordat ze hun koffers voor hun vakantie pakken – nog één keer samen te brengen en een goed feest te geven. Maak jouw personeelsfeest in 5 stappen zonnig, zonniger, zonnigst.

7 tips voor een event dat energie geeft

Doodmoe en overprikkeld in de trein neerploffen nadat je een congres hebt bijgewoond. Je herkent dat gevoel vast. In een tijd waarin iedereen op zoek is naar de juiste balans tussen inspanning en ontspanning, wil je dat jouw event energie gééft in plaats van vraagt. En dat heb je als organisator grotendeels zelf in de hand. We geven zeven tips zodat jouw gasten vol energie je event verlaten.

Dit zijn de plannen voor de metamorfose van onze grote zaal

Onze grote zaal, Podium eén, wordt deze zomer verbouwd. Met het innovatieve ontwerp van (interieur-)architectenbureau Kabaz krijgt de zaal een nieuw karakter. Onze directeur Paul Haighton van Spant en Bertram Beerbaum, chief imagination officer van Kabaz, vertellen over de plannen.

Zes eventtrends voor 2023

Ben jij al op de hoogte van de eventtrends van aankomend jaar? Onze accountmanagers zitten er bovenop en hebben een top zes voor je gemaakt. Trends vertellen alles over wat er speelt in de maatschappij en dus ook bij je gasten. Niet iets om zomaar aan voorbij te gaan dus. Welke voer jij door bij je event?