Vijf workshops voor de juiste mindset tijdens je event

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste mindset krijgt tijdens een heidag, teamdag of personeelsdag? Door een workshop te organiseren. Het is een fantastisch middel om je teams te versterken, creativiteit te vergroten of je collega’s in beweging te krijgen. We hebben vijf workshops voor je op een rijtje gezet, waar wij zelf van onder de indruk zijn. En die je ook lekker in de buitenlucht kunt doen.

Wat is de perfecte opstelling voor jouw programma?

Wil je dat je sprekers tijdens je programma interactie hebben met je gasten? Wil je dat je gasten met elkaar in gesprek gaan? Of wil je juist de volle spotlights op de spreker? De opstelling draagt voor een deel bij aan de betrokkenheid van je gasten bij je programma. Hier lees je wanneer je voor welke opstelling kiest. Alvast fijn om te weten: onze locatie is zó dynamisch dat alle opstellingen mogelijk zijn.

Zó brand je jouw event tot een totaalbeleving bij Spant

We zien evenementen in alle vormen, maten en kleuren voorbijkomen. Sommige springen eruit. Dat zijn vaak de evenementen waarbij de opdrachtgevers voor een totaalbeleving gaan. Ze dompelen hun gasten helemaal onder in hun concept. En dat kan ook, omdat je onze locatie exclusief huurt. Met deze ‘must haves’ benut je onze locatie optimaal voor je event.

Fier Bussum: “Het best bewaarde geheim van Bussum”

Ooit was het fort van Fier Bussum, Fort Werk IV, in gebruik als verdedigingswerk van de Hollandse Waterlinie. Decennia later werd het een plek waar niemand meer naar omkeek. Gelukkig heeft het fort de tand des tijds doorstaan en floreert het nu als nooit tevoren. Twintig jaar geleden is het herontdekt. Nanny Blank, nu nog bij ons betrokken, was een van de kartrekkers van het eerherstel van het fort.

Even voorstellen: onze horecamanager Laurens Kwast

Je hebt vijftig procent kans dat je hem tegenkomt als je op een event bij ons bent: Laurens Kwast. Hij is een van onze twee horecamanagers. Sinds september laat hij, net als onze andere horecamanager Lieke Bokkers, alles op rolletjes lopen tijdens een event. Hij denkt tien stappen vooruit, kijkt naar de mogelijkheden en is hét aanspreekpunt. Tijd om hem voor te stellen.

5 tips voor een succesvolle productlancering

Maandenlang, soms jarenlang heb je achter de schermen gewerkt aan je nieuwe product of dienst. Nu is het tijd om de wereld ermee kennis te laten maken. Tijd voor die eerste indruk. Je productlancering, die moet natuurlijk fantastisch zijn. We geven je tips voor een succesvol lanceringsevent.

Proosten met een blos op je wangen – Fier is winterklaar

Een winters personeelsfeest in de buitenlucht? Goed idee. Galajurken en smokings blijven thuis. Winterjassen, snowboots en mutsen mogen mee. Vanaf de eerste minuut heb je een lekker ongedwongen sfeer. Jip Nuiten, accountmanager van Fier Bussum, is druk bezig om Fier Bussum winterklaar te maken. De eerste bedrijfsfeesten zijn geboekt. Wat zijn onze ingrediënten voor een onvergetelijk winters event?

Event bij Fier Bussum? Bel accountmanager Jip

Stel, je bent op zoek naar een trouwlocatie. Je bezoekt een aantal locaties tijdens de Top Opentrouwdagroute. En vindt bij een van al die gave locaties de baan van je dromen. Dat overkwam Jip Nuiten toen ze samen met haar verloofde bij Fier Bussum een rondleiding kreeg. Sinds kort is ze onze accountmanager.

5 sprekers die jouw teamdag laten knallen

Dé ingrediënten voor een geslaagde teamdag? Een fantastische locatie in de buitenlucht (lees: frisse lucht, ruimte en de wind door je haren), goede catering én een spreker die de boel lekker opwarmt of openbreekt. Bij Fier Bussum zorgen we voor de eerste twee ingrediënten. Voor het derde ingrediënt, een indrukwekkende spreker, doen we graag suggesties.