Vijf workshops voor de juiste mindset tijdens je event

Gepubliceerd op 13 februari 2024

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste mindset krijgt tijdens een heidag, teamdag of personeelsdag? Door een workshop te organiseren. Het is een fantastisch middel om je teams te versterken, creativiteit te vergroten of je collega’s in beweging te krijgen. We hebben vijf workshops voor je op een rijtje gezet, waar wij zelf van onder de indruk zijn. En die je ook lekker in de buitenlucht kunt doen.

#1. Haka: energie en verbondenheid

Ooit een haka gezien? Het is misschien wel een van de meest indrukwekkende, ceremoniële dansen ooit. Uitgevoerd door de Maori’s. Met gebogen knieën, aangespannen spieren en krachtige gebaren en spreuken roepen de dansers de goden aan. De energie die hierbij vrijkomt is uniek.

Tijdens de hakaworkshop ga je met je gasten op zoek naar die energie. Jullie maken je eigen krijgsdans door jullie kracht en focus te bundelen. Het resultaat is magisch. In een korte tijd zijn jullie een hecht team. Klaar om ook jullie bedrijfs- of organisatiedoelen te bereiken.

 

#2. Laser kleiduifschieten: actieve intermezzo

Met een jachtgeweer in je handen sta je klaar. Even is er niets anders dan jijzelf en de loop van je geweer. Dan schiet er een schijf de lucht in. Je schiet. PAF. Raak! Je voelt de adrenaline door je lichaam stromen. De workshop laser kleiduifschieten is een heerlijk intermezzo tijdens je dagprogramma. Even je zinnen verzetten met een jachtgeweer. Je schiet niet met hagel, maar met een laserstraal. Niet op duiven, maar op plastic schijven. Wel zo duurzaam. Wie is de beste sniper van jullie team?

#3. Het ijsbad: daag jezelf uit

Ok, dit is er eentje die echt moet passen bij je gasten. Maar durf je het aan, dan geef je hun met de ‘IJsbad teamtraining’ een onvergetelijke ervaring. In een programma van vier uur ga je werken aan je mindset en focus. Je ervaart dat je met je eigen ademhaling je fysieke en mentale kracht kunt vergroten. Leer je ademhaling sturen en manage je stressniveau. En heb jij aan het einde van de workshop controle over je ademhaling? Dan krijg je de ultieme beproeving: een plons in het ijsbad. Hoe stoer is het als jullie dat als team samen hebben gedaan? Een ervaring waar je de rest van je leven op terug kunt grijpen.

#4. Bouwen met bamboe: samen naar de top

Wat gaan jullie maken? Wie neemt de leiding? Werken jullie als één groep samen of in kleine groepjes? Deze vragen komen naar voren als jullie samen een bouwwerk van bamboe gaan maken. Bamboe is een natuurlijk, veerkrachtig materiaal, waarmee je alle kanten op kunt. Jullie bepalen welke kant op. Alles in deze workshop draait om samenwerken, creativiteit en goede communicatie. Net als ‘in het echt’. Gaan jullie voor een piramide, een hoge toren of een andere creatieve vorm?

#5. Tai chi: lichaam en geest in balans

Vergaderen, brainstormen of jaardoelen bepalen… Als je dag daarmee gevuld is, maakt je hoofd overuren. Verleg de aandacht van je hoofd naar je lichaam door de dag te beginnen of te onderbreken met de Chinese vechtkunst tai chi. Het laat de energie door je lichaam stromen. Je zit lekkerder in je vel en kunt beter omgaan met stress en werkdruk. De rest van de dag treed je met een frisse geest en vol creativiteit tegemoet. Lichaam en geest zijn in balans.

Nu nog de ruimte…

Wil je goed uitpakken met een workshop, dan heb je de ruimte nodig. Met 25.000 m2 groen is onze locatie perfect voor welke workshop dan ook. We adviseren je graag. Neem een kijkje op de website van BuitenBusiness om inspiratie op te doen. We werken overigens ook samen met andere partners.

NEEM CONTACT MET JIP

Op zoek naar een originele en authentieke event locatie?
Kom kennis maken met ons Fort en accountmanager Jip!

STUUR EEN E-MAIL

 035 6916 788