5 originele thema’s voor je personeelsfeest

Gepubliceerd op 22 juni 2022

Een thema hangen aan je personeelsfeest moet bij je bedrijf passen. Maar als het bij jullie past én je voert het goed uit, dan heb je gegarandeerd een knallend feest. Met een thema heb je iets om alles aan op te hangen, van de uitnodiging en aankleding tot de muziek en de activiteiten. Wij lichten vijf thema’s uit, die verder gaan dan ‘western’, ‘Halloween en ‘après-ski’.

 

#1. Rond de wereld

Neem je gasten mee in een reis rond de wereld. Verras hen met foodtrucks met hapjes en drankjes uit alle windstreken. Laat hen wegdromen met traditionele wereldmuziek. En creëer verschillende themazithoekjes. Wat dacht je van een loungehoek in oosterse sferen? Een iglo in de sneeuw met (nep)berenvachten op de vloer? Of een kleurrijk aangeklede Mongoolse joert? Dit thema geeft je de mogelijkheid om ‘het beste van de hele wereld’ lekker te mixen.

#2. Kermis

Laat jouw gasten van een ‘warme’ kermis thuiskomen. Met dit bonte thema kun je heerlijk uitpakken. Gastheren- en vrouwen die suikerspinnen, popcorn, zuurstokken en felgekleurde cocktails uitdelen. Ballonnen en neonlampen die de locatie kleuren. Gasten met kuiven en leren jasjes. En misschien zelfs een waarzegger of een zweefmolen om de beleving compleet te maken. ‘Nog een rondje!’

#3. Camping or glamping

Ga je voor het campingthema met alle bijbehorende clichés als foute caravans, klapstoeltjes, toiletrollen en badminton? Of kies je voor het chiquere glamping met stretchtenten, loungesets en jeu de boules? Staan jouw gasten te dansen op de campingdisco? Of is er een kampvuur met akoestische gitaar? Ook dit is een thema waarin je je creativiteit helemaal kwijt kunt.

#4. Kleurthema

Minder origineel, maar wel heel toegankelijk: een personeelsfeest met een kleurthema. Je trekt de kleur eenvoudig door in al je uitingen. En je gasten hebben de keuze of ze voor een detail of all the way gaan. Kies je voor een knalkleur als rood, blauw of groen? Of wordt het classy rosé, goud of ivoor?

#5. Winter wonderland

Personeelsfeest in de winter? Maak gebruik van de romantiek van het seizoen! Tover de locatie om tot een elegant winter wonderland. Met vuurkorven, ijspegels aan de bomen, flakkerende fakkels, schapenvachtjes, dekentjes en sfeervolle lichtjes. Je gasten serveer je glühwein, warme chocolademelk, stamppotten en poffertjes. Bekijk hier meer suggesties voor een echt winterevent.

 

Louise Kortschot, accountmanager: “Wat een personeelsfeest met een thema zo leuk maakt? Allereerst, de voorpret. Voor zowel degene die het organiseert als de gasten. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten. En tijdens het feest zelf werkt het heel verbindend. Je gasten hebben wat om over te praten – én te lachen.”

Tot in de puntjes uitgewerkt

Met een heel fort en een terrein van 25.000 m2 groen tot je beschikking, kun je bij Fier Bussum helemaal losgaan met je themafeest. Wij houden ervan! Geef ons een thema en we gaan voor de perfecte uitvoering. Omdat we weten dat een themafeest alleen succesvol is als aan alles is gedacht.

 

Wil je samen met ons een themafeest organiseren? Neem contact op en bespreek het met een van onze accountmanagers.


Leuk? Lees hier al onze blogs!