Spant!, een beetje thuis

Gepubliceerd op 19 april 2021

Lees hieronder het mooie verhaal van José Roeken, een opdrachtgever van Spant! Maar ook een trouwe theaterbezoeker! José Roeken deelt haar ervaringen in Spant met ons. En daar worden wij van Spant heel blij van. Trots dat wij al die jaren je een podium mogen bieden! 

Bibberend van de zenuwen zit ik als klein meisje van 8 jaar in de kleedkamer van ’t Spant te wachten tot ik met mijn blokfluitje dat hele grote podium op moet. Mijn allereerste ervaring met dit mooie theater heeft een onuitwisbare indruk gemaakt! Er zouden talloze Spant belevenissen volgen.

Wachten op mijn beurt om kaarten te bemachtigen voor ons theater abonnement. Een snoeptafel vol voorstellingen die klaarliggen om gezien te worden. Nooit, maar dan ook nooit zal ik het toneelstuk ‘het dagboek van Anne Frank’ vergeten met Jip van Wijngaarden en Jeroen Krabbé. De stilte na afloop was oorverdovend. Een Spant ervaring die in mijn geheugen gegrift staat.

Jarenlang maak ik muziek op het podium met het plaatselijke harmonie orkest en mag ik van heel veel muziek, toneel en show genieten. Onze kinderen dompelen we onder in de magie van theater en leren hen dat de spotlights en het grote doek dat opengaat zo’n verrijking van hun leven is.

VIER HET LEVEN
De voldoening die Spant mij biedt als ik ouderen mee uit neem met stichting Vier het Leven op culturele uitjes. Hun blije gezichten in de theaterstoelen naast mij spreken boekdelen.

GASTVRIJHEID MET EEN HOOFDLETTER G

Via mijn werk organiseer ik elk jaar grootse evenementen voor klanten, vrijwilligers, verenigingen en stichtingen. Samen met de medewerkers van Spant! relaties een onvergetelijke avond bieden, is altijd een feestje. Het lukt alleen maar omdat Gastvrijheid in Spant geschreven wordt met de hoofdletter G. Inmiddels sta ik niet meer bibberend op het podium want Spant, het is vertrouwd. Na zoveel jaren voelen hal, garderobe, podium en zaal als ‘thuis’.


Leuk? Lees hier al onze blogs!