POP UP ITALY

Gepubliceerd op 19 juli 2019

Dinsdag 9 juli tot en met 14 juli was de eerste editie POP-UP Italy van start gegaan.
De tuin van Fier Bussum was omgetoverd tot het karakteristieke platteland van Toscane, en was daardoor de ideale plek voor een heerlijk Italiaans diner geworden.

De eerste editie van POP-UP Italy duurde vijf dagen, en was volledig uitverkocht. Per dag namen minimaal tachtig gasten plaats aan lange tafels, en genoten ze van traditionele Italiaanse gerechten. Hierbij was gebruik gemaakt van het shared dining concept, en dineerde je als een echte Italiaanse familia.
De avonden gingen van start met een borrel, waarna er een plekje kan worden gezocht aan één van de lange tafels. Aan deze tafels werd een rijke anti pasta, diverse hoofdgerechten, en passende desserts geserveerd. Het menu bood voor een ieder wat lekkers, en vult gegarandeerd de buikjes.

POP-UP Italy is bedacht om men kennis te laten maken met de mooie grote tuin van Fier Bussum, en te laten zien welke mogelijkheden deze locatie te bieden heeft. Daarnaast is dit zomerse evenement een geweldige start van de zomervakantie. Of er een tweede editie zal gaan komen, is nog niet duidelijk. Maar gezien het succes, is de kans wel erg groot.