Onze partymanager: hard werkende verbinder

Gepubliceerd op 16 november 2021

Je stapt binnen in onze locatie, wordt vriendelijk verwelkomd door onze portier en dan sta je – hoogstwaarschijnlijk – oog in oog met de ongekend gastvrije én gezellige Lieke Bokkers. Zij is onze nieuwe partymanager. Ze weet op ieder evenement van minuut tot minuut wat er moet gebeuren, waar iedereen zich bevindt en wat de gasten te wachten staat. Ze stelt zich graag voor.

“Een pleaser, dat ben ik. Is dat positief of negatief?”, antwoordt Lieke (24) lachend als we haar vragen zichzelf te omschrijven. Inmiddels kennen we haar goed genoeg om te zien dat zij een pleaser in de meest positieve zin van het woord is. Jong als ze is, weet ze als geen ander hoe ze de gast centraal moet zetten.

Van jongs af aan werkte Lieke in de horeca, van afwasser tot serveerster en van grandcafé tot eetcafé. Ze ging er zelfs de grens voor over naar Frankrijk en Spanje. Genoeg horecaervaring dus om te weten wat ze wil nu ze is afgestudeerd: werken in de evenementenbranche. En niet achter een computer, maar op de vloer.

“Waar in een restaurant iedere avond kan lijken op de avond ervoor, blijft de evenementenbranche uitdagend. Ieder evenement is uniek en iedere opdrachtgever is anders”, verklaart Lieke, “En daardoor is het enorm afwisselend en kun je je blijven verbeteren.”

 

Oneindige mogelijkheden

Eerlijk is eerlijk, geboren in Nijkerk en wonend in Amsterdam, kende ze Spant nog niet toen ze van haar schoonzus de vacaturetekst doorgestuurd kreeg.

“Maar mijn ouders wel! Die kenden het van televisieprogramma’s die hier opgenomen zijn,” vertelt ze enthousiast, “Toen ik zag wat er allemaal wordt gedaan bij Spant, op drie verschillende locaties, was ik meteen om. En nog steeds word ik iedere dag verrast door alles wat hier mogelijk is. Heel inspirerend. Ik kan niet wachten om het allemaal mee te maken.”

Plezier en hard werken

Lieke is de rechterhand van onze F&B Manager René Turk. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de uitvoering van de congressen, personeelsbijeenkomsten, theatervoorstellingen en bruiloften.

Lieke is een verbinder: “Ik weet goed hoe ik de balans moet vinden tussen plezier maken en hard werken met het personeel. En tussen persoonlijk en zakelijk contact met de opdrachtgevers. Uiteindelijk moet iedereen met een glimlach terugkijken op het evenement.”

Sprookjesachtig trouwen

Waar ze het meest naar uitkijkt? “Eigenlijk naar alles. Maar ik ben vooral heel benieuwd naar de bruiloften bij Fier Bussum. Het fort ziet er zo fantastisch uit met al die lampjes en die gave stretchtent. Ik kan niet wachten om het nog sprookjesachtiger te maken en er een bruidspaar elkaar het ja-woord te zien geven.”

 


Leuk? Lees hier al onze blogs!