Onze nieuwe accountmanager: vrolijk rustpunt

Gepubliceerd op 24 oktober 2022

Ze geniet van een volle agenda. Last minute wijzigingen vliegt ze met alle geduld aan. En te midden van een groot, dynamisch event bewaart ze de rust. Met haar ‘kom maar op’-mentaliteit én vrolijkheid past ze goed in ons team. Aangenaam, dit is Stefanie Hillel, onze nieuwe accountmanager.

Vier jaar geleden kwam Stefanie met haar vriend en dochter in Bussum wonen. Als ze haar dochter naar de opvang bracht, kwam ze altijd langs ‘dat grote gebouw met die vlaggen’. “Op een gegeven moment heb ik Spant gegoogled en ontdekte ik dat het een theater en congrescentrum is. Toen was mijn interesse gewekt. Sindsdien heb ik de vacatures op de website nauw in de gaten gehouden. En nu werk ik er!”, vertelt Stefanie enthousiast, die nu dagelijks op de fiets naar haar werk komt.

COMMERCIE EN CULTUUR

Net als Spant heeft Stefanie een cultureel hart: “Ik ben altijd op zoek naar werk van nieuwe theatermakers, van spoken word artists tot comedy. Het verrast en inspireert.” Het cultureel ondernemerschap van Spant sprak haar enorm aan. “De eerste keer dat ik op de website van Spant keek, werd ik meteen enthousiast van de combinatie van commercie en cultuur. Voorheen werkte ik bij een cultuurpodium in Amsterdam, dus ik weet hoe kostbaar culturele activiteiten zijn en wat er allemaal bij komt kijken om een theater draaiende te houden. Het is geweldig dat het Spant lukt om zelf de theaterprogrammering te bekostigen. En dat gebeurt met heel veel passie.”

MAATWERK

Binnen Spant richt Stefanie zich niet op de theaterprogrammering, maar op de events. “Bij mijn vorige baan had ik de zakelijke verhuur van ruimtes ook in mijn portefeuille. Dat vond ik het leukste onderdeel van mijn werk. Maar de mogelijkheden waren beperkt en ik kon niet verder groeien”, legt ze uit.

“Bij Spant heb ik nu de kans om me helemaal uit te leven. De events zijn groter en complexer. Vanaf het begin zit ik met de opdrachtgever om de tafel om samen het hele evenement vorm te geven. Over ieder detail denken we na, echt maatwerk. Het is geweldig om zoveel vertrouwen te krijgen van opdrachtgevers.”

Wat krijg je als Stefanie jouw accountmanager is? “Iemand waarmee je een relatie kunt opbouwen. Ik streef naar persoonlijk contact. Op die manier voel ik goed aan wat een opdrachtgever wil. En vervolgens vind ik het heerlijk om alles op te pakken en te regelen. Lekker hard werken, daar word ik vrolijk van.”

HARTELIJK EN PERSOONLIJK

Vanaf het eerste contact voelde Spant als haar plek. “Het begon al met het belletje Paul met de vraag of ik nog beschikbaar was, dat was heel hartelijk en persoonlijk. Iedereen die hier werkt wil er iets moois van maken. Iedereen is vrolijk en voelt zich betrokken bij het bedrijf.”

“Ik denk dat onze gasten dat ook voelen”, vervolgt ze, “Al is het alleen maar door hoe je hier welkom wordt geheten. De locatie ziet er altijd schoon en verzorgd uit, de bloemen zijn vers, je krijgt een kopje koffie aangeboden en iedereen staat paraat om je te woord te staan. Alles klopt hier.”


Leuk? Lees hier al onze blogs!