Onze keuken krijgt signatuur van topchef Dennis Huwaë

Gepubliceerd op 7 juli 2021

En toen vertrok onze favoriete chefkok Joost van Rijswijk… Even zaten we met de handen in ons haar. Maar er is licht aan het einde van de tunnel. Heel veel licht. We gaan namelijk een heel bijzondere samenwerking aan met sterrenchef Dennis Huwaë, bekend van restaurants Daalder en Edel by Dennis in Amsterdam. Hij is een begrip voor de foodies van deze wereld. En wij kunnen niet wachten om onze gasten zijn culinaire creaties te serveren.

Dennis, die een plek heeft in de Top 100 van The Best Chef Awards 2020 en door Gault & Millau uitgeroepen is tot Chef van het Jaar, neemt met zijn team de keuken van onze locaties Spant en Fier Bussum helemaal over. Met als resultaat? Sprankelende, feestelijke gerechten voor onze evenement- en theatergasten.

Dennis’ stijl sluit feilloos aan bij onze organisatie. Hij is creatief, ondernemend en stelt de gast in alles centraal. Er zijn inmiddels al veel ideeën voor vernieuwende foodconcepten, voor zowel Spant als Fier Bussum. Wordt vervolgd!

HUWAEENSE TOUCH

Samen met Dennis stellen we deze zomer een nieuw foodbook samen. Even vernieuwend, kwalitatief hoogwaardig, gezond én betaalbaar als voorheen. Maar nu wel met een Huwaeense touch. Wil je de gasten van je event iets exclusiefs en unieks bieden? Dan kun je ook kiezen voor een signature dish van Dennis

EÉN PLUS ÉÉN IS DRIE

René Turk, onze nieuwe F&B Manager: “Dit is echt een win-winsituatie. Wij hebben topfaciliteiten: de fijne ambiance met geweldig gastvrije medewerkers en een professionele keuken. Dennis heeft alles in huis om onze gasten keer op keer culinair te verrassen, met de beste ingrediënten en onverwachte combinaties. Eén plus één is drie. En daar profiteren onze bezoekers het meest van.”

Onze ruime, moderne keuken dient voor Dennis ook als ‘dark kitchen’. Zijn succesvolle fine dining Thuiskookboxen van restaurant Daalder, ontstaan tijdens corona, gaat hij vanuit het Spant verder bedenken en bereiden. Dit doet hij niet alleen voor zijn eigen restaurant maar ook voor andere restaurateurs uit het luxe fine dining-segment.