Na vijftien jaar gooit Isabel het roer om

Gepubliceerd op 30 december 2021

Afgelopen maand hebben we accountmanager Isabel van den Berg-Grift uitgezwaaid. “You can’t start a fire without a spark.” Deze zin uit Bruce Springsteen’s Dancing in the Dark is Isabel op het lijf geschreven. Zij laat het knetteren. Haar levenslust, vrolijkheid en geestdrift zal gemist worden binnen Spant. We blikken kort met haar terug.

Isabel stond bekend om haar nieuwe ideeën en energie. Isabel: “Ik heb zoveel plezier gehad al die jaren. Met mijn collega’s, met opdrachtgevers en tijdens alle prachtige events. Ik heb heel wat kippenvelmomenten gehad. De evenementenbranche is echt verslavend, omdat je steeds maar weer een goed evenement wilt neerzetten. Je werkt negen maanden aan een bijeenkomst die in een tijdsbestek van negen uur voorbij is. En je krijgt geen tweede kans, dus je fikst het gewoon.”

Een spektakel

Ieder evenement is bijzonder, maar de relatiebijeenkomst van Oracle in november 2019 vergeet ze nooit: “Het hele gebouw transformeerde in het merk Oracle. De branding was overal perfect doorgevoerd. En de techniek was spectaculair. Het was een intensieve samenwerking met een fantastisch eindresultaat. Dat is echt genieten. Spant leent zich goed voor zulke totaalconcepten. Op naar meer!”

Ruimdenkend team

Kort na dat evenement veranderde alles. Door corona. “Vanaf toen ben ik veel meer aan de organisatorische kant terechtgekomen. De relatie met opdrachtgevers werd intensiever en ik kreeg ook meer contact met mijn collega’s aan de operationele kant. We hebben ontzettend veel nieuwe concepten neergezet, met het hele team. Iedereen ging er vol voor. Echt fantastisch,” vertelt ze trots.

Hoewel het gek voelt om Spant op dit moment te verlaten, gaat ze met een gerust hart weg. “Er staat een enorm stevige organisatie met een fantastisch team van ruimdenkende mensen. Die precies weten wat wel en niet werkt,” vervolgt ze, “Ik ben heel blij met de samenwerking met Daalder Culinair. En met het technische team zijn we echt podiumexperts. Bovendien hebben we hele fijne partners gevonden in partijen als Avex, Luxonos en Konnex. En dan buitenlocatie Fier Bussum er nog eens bij… Het verhaal is rond, alles klopt.”

Sprong in het onbekende

De evenementenbranche hoeft niet bang te zijn een topper kwijt te raken. Wat ze nu gaat doen? “Het is nu nog een sprong in het onbekende. Niets ligt vast en mijn vervolgstap hoeft ook niet perfect te zijn. Ik ga vooral heel veel uitproberen de komende tijd. Dagen meelopen met mensen, een keer bij een organisatiebureau kijken, koken, met mensen praten… Nee, ik vertrek niet zomaar uit de branche.”

We wensen Isabel ontzettend veel geluk!

 

Leuk? Lees hier al onze blogs!