Maak kennis met Monique Zandee

Gepubliceerd op 2 december 2021

Buitenmens, positivo, goede luisteraar, wandelaar, vrolijkerd, moeder van twee, oud-hotello en sinds kort… accountmanager bij Spant. Dat is Monique Zandee, sinds november onze nieuwe collega op de salesafdeling. “Deze functie is voor mij een schot in de roos.”, aldus Monique. En omdat zij dat voor ons ook is, stellen we haar graag aan je voor.

Samen met haar man reisde Monique na haar studie aan de hotelschool de hele wereld over, van Amerika tot Londen tot Curaçao. Om te werken bij verschillende hotels. Zij in reserverings- en zaalverhuurfuncties; hij in verschillende F&B-functies. Monique: “Samen de wereld over, het was geweldig. Uiteindelijk zijn we neergestreken in Nederland, eerst in Amsterdam en vervolgens in Bussum.”

Vanaf het moment dat ze in Bussum kwam wonen, had ze Spant in haar vizier: “Een aantal jaar geleden solliciteerde ik al. Maar met twee kleine kinderen thuis besloot ik destijds dat de tijd nog niet rijp was. Nu wel. Alles valt perfect samen.”

Bak aan ervaring

Twintig jaar ervaring in de hotelbranche, twintig jaar de verwachtingen van haar gasten overtreffen. Gastvrijheid stroomt door haar aderen. En die warmte neemt ze nu mee naar Spant. Samen met een luisterend oor. Monique: “In al die jaren heb ik geleerd om echt te luisteren naar opdrachtgevers. Wat willen ze precies bereiken? Wat past er bij hun verhaal? Ik ga de verdieping in. Om uiteindelijk een product neer te zetten dat helemaal aansluit bij hun doelstelling.”

Ja, ze neemt een bak ervaring mee. En tegelijkertijd valt er voor haar ook nog wat te leren bij Spant. “Dat maakt deze functie echt te gek”, vertelt ze enthousiast, “In congreshotels heb je evenementen tot 250 personen. Hier start het vaak pas vanaf dat aantal.”

En daarbij komt de dynamiek van een theater met congresruimtes: “Afgelopen week stond ik bij een geweldige lasershow in de theaterzaal en de volgende dag bij een congres met een grote beursvloer. Er is hier zoveel mogelijk. Iedere dag is anders. Ik kan niet wachten op het eerste evenement dat ik van begin tot eind ga begeleiden.”

Sterk team, sterke visie

Na al die jaren hoppen langs verschillende hotels, voelt het voor haar alsof ze bij Spant thuiskomt: “Alle medewerkers en vrijwilligers hebben hart voor deze organisatie. Dat voel je gewoon. Iedereen staat achter het bedrijf en denkt met elkaar mee om verder te komen. De houding van de directie is hierbij de sleutel. Er is veel vertrouwen en er wordt geluisterd naar alle ideeën. Zo krijg je betrokken medewerkers en een sterk team.”

Volgens haar is dat ook de reden dat Spant zo ver is op het gebied van duurzaamheid. “Er is een duidelijke visie vanuit de organisatie. Veel bedrijven kijken nu pas hoe ze hun steentje bij kunnen dragen. Spant heeft die stap allang genomen. En dat geeft een goed gevoel”, besluit Monique.

 

Laat Monique jouw verwachtingen overtreffen?

Leuk? Lees hier al onze blogs!