Wordt jouw feest romantisch, actief of hip?

Gepubliceerd op 17 februari 2022

Je ouders die veertig jaar getrouwd zijn. Je bedrijf dat dit jaar tien jaar bestaat. Je man die met pensioen gaat. Of het feit dat je, ondanks alle tegenslagen van de afgelopen jaren, winst hebt gemaakt. Grijp het aan om een feestje te bouwen. Of zoals wij het zeggen: FIER het leven! Samen met jou komen we tot een feest dat helemaal bij je past. We nemen je mee in drie soorten feesten waarmee je sowieso succes boekt bij je gasten.

#1. Romantisch diner met knallend feest

Een zwoele zomeravond. Je gasten lopen over een klinkerpad langs tientallen fakkels naar onze imposante forttuin, waar een vriendelijke gastvrouw hen ontvangt met een verfrissend drankje. In het midden van de forttuin prijkt een prachtig gedekte lange tafel. Linnen wappert in de wind, kaarsjes flakkeren op de tafel en kleurrijke veldbloemen trekken de aandacht.

Je gasten nemen plaats aan tafel en genieten van een vijfgangenmenu met ingrediënten van het seizoen van onze chefkok Dennis Huwaë. Heerlijke wijntjes sluiten naadloos aan op de gerechten. Na lang te hebben getafeld verplaatsen jullie je naar binnen, in de Loods. Een dj wacht jullie op, de bar is geopend. Tijd om tot in de late uurtjes te dansen.

#2. Actief en ongedwongen

Een spijkerbroek, een t-shirt, sneakers en een trui voor als het aan het einde van de dag wat frisser wordt. Meer hebben je gasten niet nodig. Als het maar lekker zit. Want bij jouw feest starten ze met actie. De handen gaan uit de mouwen. Met een voldaan gevoel bespreken ze hun succes of verlies tijdens een borrel. Gasten die elkaar eerder niet of nauwelijks spraken, hebben nu een gemeenschappelijke ervaring gehad. De borrel gaat moeiteloos over in een barbecue met alles erop en eraan. Vuurkorven, gezellige zitjes onder de stretchtent, statafels en een drankje in de hand. Zie je het voor je?

#3. Hip and happening

Waarom zijn foodtruckfestivals op dit moment zo populair? Omdat de verschillende, gekleurde foodtrucks direct zorgen voor gezelligheid. Omdat de foodtrucks stuk voor stuk verrassende gerechtjes serveren, voor ieder wat wils. Omdat de gerechtjes van het formaatje ‘ik-lust-ook-nog-wel-een-hapje-van-de-foodtruck-ernaast’ zijn.

Bij ons creëer je je eigen foodtruckfestival. Je gasten genieten van sprankelende hapjes, kunnen plaatsnemen bij de verschillende zitjes en worden vermaakt met het nodige entertainment. Een gezellige band, hier en daar een oudhollands spelletje en een springkussen voor de kleine gasten…

Aan het begin van de avond, als de schemering intreedt, zwelt de muziek aan en gaan de voetjes nog even van de vloer. Wedden dat jouw gasten super vrolijk je feest verlaten?

Geïnspireerd geraakt?

Samen met jou mixen en matchen we graag om tot een succesformule te komen voor jouw feest. Zakelijk, particulier of trouwen? Wij hebben alle kennis in huis, om het een feest te maken om nooit te vergeten. Met een karakteristiek fort omgeven door 25.000 m2 groen, exclusief voor jouw feest, kunnen we alle kanten op. Neem contact met ons op en we leiden je rond.

Boek een rondleiding


Leuk? Lees hier al onze blogs!