Dynamics Experience 2017

Gepubliceerd op 26 april 2017

Op woensdag 1 november 2017 bezoeken meer dan 700 eindklanten en partners het grootste Europese jaarcongres over Microsoft business software en de laatste strategische en digitale ontwikkelingen. Afgelopen jaar werd Dynamics Experience voor de negende keer succesvol georganiseerd, maar dit jaar zal business community DynamicsHUB het event opnieuw vormgeven en de grenzen opzoeken om voor eindklanten van Microsoft business software een vernieuwende en inspirerende ervaring neer te zetten.

Het in contact treden met collega’s uit de markt, partners en Microsoft is voor veel bezoekers één van de belangrijkste redenen voor deelname aan dit event. Het samenbrengen van kwalitatieve content en een enthousiast publiek in een motiverende setting, met veel klanten aan het woord is dé specialiteit van DynamicsHUB. Ook dit jaar ging het team van DynamicsHUB aan de slag om een volledig nieuw programma met topsprekers uit verschillende sectoren en industrieën in elkaar te zetten, waarbij het opdoen van kennis, netwerken en match-maken centraal staat.

Digital Immersion
Het thema Digital Immersion geeft de 10e jubileum editie van Dynamics Experience vorm. Naast een inspirerende keynote over de laatste strategische en digitale ontwikkelingen biedt het event meer dan 30 sessies over operationele, tactische en strategische onderwerpen. Bezoekers kunnen presentaties, roundtables en inhoudelijke klantcases verwachten op de assen van upgrades en migraties, Dynamics 365 (NAV, AX en CRM), Data & Analytics, Internet of Things en Digitale Transformatie. Daarnaast wordt dit jaar het Executive Programma toegevoegd voor C-level executives met focus op business, strategie en innovatie.

Voor wie is dit event geschikt?
Mensen die opereren op operationeel en tactisch niveau met informatie- en kennisbehoefte op gericht op de Microsoft business software portfolio. Maar ook directieleden die geinspireerd willen worden door experts en collega’s uit de markt aan de hand van hun ervaringen.

Dynamics Experience 2017 wordt gehouden in Spant, de vertrouwde eventlocatie partner van DynamicsHUB.

Toegang

De entree voor leden van de DynamicsHUB is gratis. De reguliere entreeprijs is € 249,-. Meer informatie over dit event kunt u is te vinden op de website: www.dynamicsexperience.nl.

Endorsed by Microsoft.

Programma

Ochtend
09.00 – 10.00 Registratie | Registratiebalie
10.00 – 12.00 Opening & Keynote | Podium 1
12.00 – 13.00 HUB Lunch | Het Plein

Middag
13.00 – 14.00 Breakout ronde 1
14.00 – 14.30 Break
14.30 – 15.30 Breakout ronde 2
15.30 – 16.00 Break
16.00 – 17.00 Breakout ronde 3
17.00 – 18.00 HUB Netwerkborrel | Het Plein


Interessant? Lees al ons theater nieuws!

nieuws