Dit is onze nieuwe online marketeer!

Gepubliceerd op 20 september 2022

Volg je ons al op Facebook, Instagram en LinkedIn? Niet? Dan hebben we nu dé reden om op die ‘volg’-button te klikken: Kirsten Nuijten-Volder is bij ons komen werken. En zij gaat als contentmarketeer op ‘eigen wijze’ onze social mediakanalen vormgeven. Wie is Kirsten?

online marketeer Kirsten Nuijten-VolderKirsten is een tikkeltje eigenwijs, zorgzaam, grappig en houdt van reuring om zich heen. Perfecte eigenschappen voor de cultuur- en evenementenbranche. Zo ziet ze dat gelukkig zelf ook.

“Ik begon mijn carrière bij een poppodium in Almere. En hoewel ik daarna in een andere sector terechtkwam, heeft de bedrijvigheid van de culturele wereld me vanaf het eerste moment gegrepen”, vertelt ze. Toen ze de vacature voor online marketeer bij Spant zag, sloeg ze meteen aan.

POSITIEVE SFEER

Als theaterbezoeker en gast van het jaarlijkse event van haar vorige werkgever was ze altijd al enthousiast over Spant. De sollicitatiegesprekken deden  daar een flinke schep bovenop. “Ik merkte meteen dat er een positieve sfeer is in het team. Iedereen werkt samen, wil van elkaar leren en staat open  voor suggesties. Inmiddels werk ik er een maand en voel ik me echt gewaardeerd.”

MOOIE ONTDEKKINGSTOCHT

“Mijn kracht ligt bij het bepalen van een strategie voor de social mediakanalen. Bijvoorbeeld door te bepalen wie we op welk kanaal willen aanspreken. De theaterbezoeker, de zakelijke eventorganisator of een toekomstig bruidspaar dat geïnteresseerd is in Fier Bussum als trouwlocatie? We hebben te maken met verschillende doelgroepen, die andere behoeften hebben”, legt Kirsten gepassioneerd uit.

EXPERIMENTEREN EN ANALYSEREN

Met drie locaties is er genoeg om te laten zien. Op één dag kan er een event zijn in Spant, een bruiloft bij Fier Bussum én een theatervoorstelling bij De Boerderij in Huizen.

“Ik wil experimenteren met verschillende soorten berichten. Niet alleen zenden, maar bijvoorbeeld laten zien wat er backstage gebeurt. Dat wat de gasten normaal gesproken niet zien. En dan vervolgens analyseren wat wel en niet werkt. Het wordt een mooie ontdekkingstocht.”

DUURZAAM, TIJDENS WERK EN PRIVÉ 

In haar vrije tijd is de Hilversumse Kirsten graag buiten. Ze loopt hard, is altijd in de weer met het stekken van planten, trekt erop uit met haar gezin en creëert momenteel haar eigen moestuin. “Als moeder van twee kinderen trek ik me de klimaatproblematiek erg aan. Ik wil de natuur goed achterlaten en dat meegeven aan mijn kinderen.”

Niet zo gek dat Spant haar dan aanspreekt. “Het voelt goed om te werken voor een organisatie die ook bezig is met duurzaamheid. Alle beslissingen worden erdoor beïnvloed, van het verwerken van afval tot de inkoop van ingrediënten. Spant heeft een jonge geest en blijft vernieuwen.”

Volg jij ons al op Facebook, Instagram of Linkedin?

Spant theater en zakelijk

   

Fier Bussum

   

De Boerderij


Leuk? Lees hier al onze blogs!