5 sprekers die jouw teamdag laten knallen

Gepubliceerd op 7 juli 2023

Dé ingrediënten voor een geslaagde teamdag? Een fantastische locatie in de buitenlucht (lees: frisse lucht, ruimte en de wind door je haren), goede catering én een spreker die de boel lekker opwarmt of openbreekt. Bij Fier Bussum zorgen we voor de eerste twee ingrediënten. Voor het derde ingrediënt, een indrukwekkende spreker, doen we graag suggesties.

#1. Danielle Braun – Je organisatie als stam

Danielle Braun reist de hele wereld over om te zien en ervaren hoe stammen leven. De lessen over samenwerken die ze hierdoor leert, past ze toe op organisaties. Want, bijzonder genoeg, hebben stammen en organisaties veel overeenkomsten. Vol passie en met prachtige beelden neemt ze je mee op reis. Na haar lezing ken je je organisatie beter en ben je voorzien van praktische tools om beter samen te werken. Iedere lezing is op maat.

#2. Ben Tiggelaar – Dromen, durven, doen

De ‘managementgoeroe van Nederland’. Ben Tiggelaar studeert al meer dan 30 jaar op leiderschap en verandering en heeft meerdere bestsellers op zijn naam staan. Een bak aan kennis dus. En die kennis weet hij heel begrijpelijk en boeiend over te brengen. Een goede spreker voor als je team voor veranderingen staat, je je medewerkers wilt bekrachtigen in hun persoonlijk leiderschap of gewoon een knallende start van je teamdag wilt.

#3. Katja Staartjes – Samen bergen verzetten

De eerste Nederlandse vrouw op de top van de Mount Everest. Katja Staring leerde in de extreme omstandigheden tussen bergtoppen van 8.000 meter hoogte zichzelf kennen. Ze ontdekte wat haar grenzen zijn. En dat ze nooit, maar dan ook nooit, die toppen had kunnen bereiken zonder samen te werken. Met adembenemende beelden leert ze je alles over teamdynamieken. Ze stemt haar presentatie af op jouw team.

#4. Omdenken – Sommige problemen krijg je. De meeste maak je zelf.

Hoe fantastisch is het als je in staat bent om ieder probleem om te buigen tot een nieuwe kans? De mensen van Omdenken zijn daar meesters in. En ze nemen je graag mee in hun brein om deze positieve vaardigheid op je over te brengen. Met een show, workshop, training of energizer zetten ze je team op scherp. Uiteraard met heel veel humor. ‘Ja, zo kun je het natuurlijk ook zien’ zal een van de meest gehoorde kreten zijn tijdens je teamevent.

#5. Remco Claassen – Leiderschap, effectiviteit en communicatie

Zet Remco Claassen op je teamevent neer en iedereen zit op het puntje van zijn stoel. Vol humor, interactie en energie spreekt – of beter gezegd ‘performt’ – hij over thema’s als leiderschap, time-management, persoonlijke effectiviteit en worklife-balance. Hij is confronterend, rebels en zó raak dat niemand hem vergeet.

Benieuwd naar meer?

Goed, dit waren slechts vijf suggesties. We trekken graag nog een blik voor je open. Op onze andere locatie Spant faciliteren wij vele congressen en voorstellingen dus dat blik is oneindig groot. Samen organiseren we een teamdag die ervoor zorgt dat je medewerkers de volgende dag met een ander gevoel naar hun werk gaan.

Neem contact op voor een rondleiding op onze prachtige buitenlocatie.

Stuur een e-mail

035 7504 705

 


Leuk? Lees hier al onze blogs!