Wij gunnen ieder bruidspaar Isabelle

Gepubliceerd op 24 november 2021

“Het moment dat de toekomstige echtgenoten elkaar voor het eerst zien en de ontroering van hun gezicht af te lezen is. Daar doe ik het voor. Het vieren van de liefde. Met alle mensen die je belangrijk vindt om je heen,” aldus onze eigen weddingplanner Isabelle van den IJssel. Trouw je op onze prachtige buitenlocatie Fier Bussum, dan reist Isabelle met je mee tot aan je bruiloft. Zij denkt mee, voelt mee en zorgt ervoor dat alles klopt.

Dé dag van je leven. Die moet goed gaan. Speciaal voor bruiloften hebben wij daarom weddingplanner Isabelle. Zo kunnen we garanderen dat je alle aandacht krijgt die je nodig hebt. Met ervaring als bruiloftorganisator op het Caribische eiland Saint Lucia (lees: turquoise zee op de achtergrond, wit zand tussen je tenen en een briesje door je haren) en als weddingspecialist voor Hotel Arena hebben we een weddingplanner gevonden die we ieder bruidspaar gunnen.

Voorbereiding is key

Als Isabelle binnenkomt voel je meteen haar enthousiasme en geweldige energie. Isabelle: “Als klein meisje liep ik al in prinsessenjurken. Trouwen, en alles wat erbij komt kijken, is mijn passie.” Ze straalt warmte uit, stelt je op je gemak en binnen no time weet je: bij haar komt het allemaal wel goed.

Vanaf het moment dat de toekomstige bruid(egom) en bruid(egom) met ons in zee gaan tot de ochtend van de trouwerij is zij het aanspreekpunt. Ze kent de locatie door en door, stelt het draaiboek van minuut-tot-minuut op, houdt een ellenlange checklist bij, heeft het contact met de leveranciers… Isabelle: “Voorbereiding is key. Ik ben proactief, denk alles tot in de puntjes uit. Iets aan het toeval overlaten? Nee, dat kan ik niet.”

En schiet je in de aanloop naar je trouwdag nog iets te binnen? “Bel of mail me gerust. Ook als je even wilt sparren over de muziekkeuze of een tip wilt voor bijvoorbeeld een goede fotograaf.” Ze heeft een grote lijst met leveranciers waar ze een goede band mee heeft. En deze deelt ze uiteraard graag met je.

Magische plek

Wij zijn blij met haar en zij ook met Fier Bussum: “Het is een heel bijzondere locatie. Vooral de buitenplek van dit prachtige UNESCO-monument vind ik magisch. En wat zo fijn is, is dat het mogelijk is om je hele bruiloft hier plaats te laten vinden. Van het klaarmaken van het bruidspaar tot en met het feest. Dat brengt veel rust.”

Ze vervolgt: “Verder werken er allemaal ontzettend leuke en gemotiveerde mensen op de locatie. Dat maakt echt je dag. En niet alleen voor mij als weddingplanner. Ook voor het bruidspaar zelf en alle gasten.” Dank je, Isabelle, dat kunnen wij natuurlijk alleen maar beamen.

Tot slot… Is Isabelle zelf al in het huwelijksbootje gestapt? “Nee, helaas nog niet. Ik ben wel zo klassiek dat ik wacht op mijn vriend voor het aanzoek. Maar als ik ga trouwen, ga ik all the way.”


Leuk? Lees hier al onze blogs!