Zo perk jij no show in

Een lage opkomst. Een van de grootste angsten van eventorganisators. Met alle gevolgen van dien. Lees onze tips op een rij om te zien hoe jij no show kan inperken?

Vragen die jou helpen om een evenement goed te organiseren

Je begint voortvarend met het organiseren van een evenement, maar gaandeweg loop steeds tegen een muur op. De neuzen staan niet dezelfde kant op staan, je loopt al snel uit de kosten of je krijgt maar niet helder wie nou eigenlijk de genodigden zijn. Een goed plan van aanpak bespaart je veel tijd, geld en frustratie. Zeven vragen die jou helpen focus te houden bij de organisatie van je evenement. Antwoorden helder? Go, go, go!

Ja, ik wil… een winterse bruiloft

Trouwen in de winter is het nieuwe trouwen in de zomer! Maak van je bruiloft je eigen wintersprookje. Na het lezen van deze blog ben je om. Proosten op de liefde met glühwein. Een trouwboeket met prachtige winterbloemen. En een receptie in winterwonderland met knapperende vuurtjes.

Zo maak je je personeelsfeest persoonlijk

Tien tips om jouw personeelsfeest persoonlijk te maken. Je wilt een onvergetelijk personeelsfeest organiseren om je medewerkers eens goed in het zonnetje te zetten. Dan kun je fantastisch entertainment, catering om je vingers bij af te likken en een adembenemende locatie regelen. Maar pas met een flinke scheut persoonlijke aandacht maak je écht indruk. Zorg ervoor dat je medewerkers zich gezien voelen.

5 redenen om je evenement in de buitenlucht te organiseren

Vijf redenen om jouw event volgende keer in de buitenlucht te organiseren. We zijn gek op de buitenlucht! Doe daar als eventorganisator je voordeel mee. Wat doen we als het kwik boven nul komt en de zon tussen de wolken door piept? We verzamelen ons op de terrassen, trekken massaal de natuur in en bestormen de stranden.

Onze keuken krijgt signatuur van topchef Dennis Huwaë

We gaan namelijk een heel bijzondere samenwerking aan met sterrenchef Dennis Huwaë, bekend van restaurants Daalder en Edel by Dennis in Amsterdam. Hij is een begrip voor de foodies van deze wereld. En wij kunnen niet wachten om onze gasten zijn culinaire creaties te serveren.

Creatief en bruisend: onze nieuwe medewerker Rob

Wie is Rob? Vol energie en vol ideeën komt hij ons sales- en marketingteam versterken. Een frisse blik op het bedrijf. Dat brengt onze nieuwe Sales- en marketingmedewerker Rob van den Enk. Hij is 25 jaar en net afgestudeerd van de opleiding International Creative Business aan Hogeschool Utrecht.